Logo de la Diputació de Girona
Conferència "La presència protestant als Països Catalans" a càrrec de Josep-Lluís Carod Rovira, director de la Càtedra sobre Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra i autor del llibre "Història del Protestantisme als Països Catalans".
Aquesta activitat es va realitzar el 11/2017.

El 31 d'octubre de 1517, Martí Luter va penjar les 95 Tesis a la porta de l'esglèsia del Palau de Witemberg (Alemanya). Ara, 500 anys després, es commemora en el cicle Luter: 500 anys per explicar què va representar la Reforma protestant i l'actualitat del protestantisme als Països Catalans. 


La tercera conferència és a càrrec de Josep-Lluís Carod-Rovira, director de la càtedra sobre Diversitat Social de la UPF i autor del llibre "Història del Protestantisme als Països Catalans".

Informació pràctica

Organitza: Amics de la UNESCO de Girona i Justícia i Pau

Conferència "Les reformes de l'Església abans de la Reforma" a càrrec de Lluís Busquets i Grabulosa, escriptor, professor i periodista. | El 24/10 a les 19:00
Conferència "Les propostes de Martí Luter" a càrrec de mossèn Josep Castanyé, teòleg. | El 07/11 a les 19:00
Conferència "La presència protestant als Països Catalans" a càrrec de Josep-Lluís Carod Rovira, director de la Càtedra sobre Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra i autor del llibre "Història del Protestantisme als Països Catalans". | El 14/11 a les 19:00
Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org