Logo de la Diputació de Girona

ACTIVITATS FAMILIARS

La Casa de Cultura disposa d’un programa d’activitats dirigides a petits i grans, propostes lúdiques i educatives culturals amb l’objectiu que infants i joves coneguin les propostes artístiques més properes i de qualitat, i alhora fomentar la creativitat i el pensament abstracte a través del coneixement de l’art.

···LA PETITA BIENNAL

Concurs de disseny de la imatge de les activitats familiars de la Biennal d'art de Girona

Concurs de disseny de la imatge de les activitats familiars de la Biennal d'art de Girona

Amb l'objectiu que la Biennal d'Art de Girona arribi al públic familiar, i fomentar així entre els joves i infants el gust per l'art en totes les seves vessants; i coincidint amb la desena edició d'aquesta manifestació artística, es convoca un concurs per trobar la imatge promocional de les activitats relacionades amb la Biennal que van dirigides a aquest segment de públic.

Quina és la temàtica?

Es proposa als participants dissenyar una lletra B - majúscual, a- partir del logotip de la Biennal, per crear el cromo de la Biennal per al passaport de la Petita Casa de Cultura. 

A qui va dirigit?

El concurs es dirigeix a nens i nenes de 8 a 11 anys (nascuts entre el 2008 i el 2011).

Consulta les bases aquí 

Enviament de propostes aquí

··· VISITA GUIADA + TALLER 

ANUL·LAT. Fem com en Geeg i divertim-nos!

Dijous 17 d'octubre · 17.30 h

Amb en Geeg, un apassionat de l'esport, descobrirem l'exposició "Ser del GEiEG, 1919-2019. Una història de futur", a càrrec de Rosa Maria Gil, comissària de la mostra. La visita acabarà amb un taller plàstic en què construirem en Geeg.

A partir de 7 anys

 

···ESPECTACLES

Concert "Rebufa quin vent!"

Dijous 21 de novembre · 18.00 h 

En aquest espectacle coneixerem la tuba, la trompa, l’oboè i el fagot. Instruments de vent considerats minoritaris però no menys atractius de la mà dels professors del Conservatori de Música de Girona. Es farà una breu presentació i un taller posterior en què els més petits podran veure de prop, i si també ho volen, fer sonar aquests curiosos i voluminosos instruments de l’orquestra.

Inscripció gratuïta obligatòria aquí 

···PASSAPORT CULTURAL 

La Casa de Cultura proposa que et facis el Passaport de la Petita Casa de Cultura, que té com objectiu acostar les arts als infants i joves d'una manera lúdica.

Es tracta d'un passaport que es completa amb un total de set cromos que l'usuari haurà d'aconseguir fent la visita i el tallar que proposem a cada una de les exposicions.

Al mes de setembre recull el nou passaport 2019-2020

Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org