Logo de la Diputació de Girona

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i el domini són propietat de la Fundació Casa de Cultura de Girona (en endavant CASA DE CULTURA) amb domicili a la plaça de l’Hospital, número 6, CP 17001 Girona, CIF G17.759.887, tel. +34 972 202 013 i correu electrònic informatica@casadecultura.org.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En general, i llevat que s’indiqui de forma expressa per a casos singulars, els continguts d’aquest lloc estan subjectes a la llicència Creative Commons Reconeixement – No-Comercial - SenseObraDerivada 3.0, un resum de la qual es pot llegir a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.ca. El text complet està disponible a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/legalcode. Aquesta llicència autoritza la reproducció i comunicació pública dels continguts sempre que es citi els autors i la font (CASA DE CULTURA) i no autoritza usos comercials dels continguts del lloc ni fer-ne obres derivades.

La CASA DE CULTURA es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per a corregir els danys i els perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.

La CASA DE CULTURA presenta per mitjà d’aquest lloc els dissenys i logotips que la identifiquen. Poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives pròpies de la CASA DE CULTURA, o d’altres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats tinguin el suport explícit o la participació de la CASA DE CULTURA.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a la CASA DE CULTURA (framing).

 

PROTECCIÓ DE DADES

En relació a les dades de caràcter personal que s’obtenen des d’aquest lloc web la CA-SA DE CULTURA entén que en el moment d’omplir el formulari que figura en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se’n derivarà.

 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos de l’empresa la CASA DE CULTURA o de tercers.

La CASA DE CULTURA no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

La CASA DE CULTURA no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor esti-guin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es pu-guin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o des-connexions en el funcionament d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a la CASA DE CULTURA. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la CASA DE CULTURA.

La CASA DE CULTURA es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

La CASA DE CULTURA no serà responsable de la informació que es pot obtenir a tra-vés d’enllaços inclosos en el lloc.

 

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusi-vament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org